Post by tiocentigerco on Mar 5, 2022 6:09:57 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dream Hospital - Health Care Manager Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dream Hospital - Health Care Manager Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хацк голд ▞▞▞
▞▞▞ Dream Hospital - Health Care Manager Simulator 2022 version ▞▞▞
још увек не могу да га користим пошто сам ресетовао болницу. љубазно то поправи.већ сам ти послао мејл. тренутно сам га деинсталирао. извини (уреди: одговорили су и поправили то за мене. хвала!
Ова апликација ме много подсећа на веома старе игре зване Тематска болница од буллфрог. Треба ми доста времена да пронађем игру за управљање болницом као што је тематска болница, а ова апликација је најближа. Ја сам на нивоу 23 и не размишљам да престанем ускоро. За сада нема грешке и не морате ништа да купујете ако сте само обичан играч као ја. Такође не морате да склапате пријатељства само због завршетка потраге или како год да је зову.
Ова игра је била сјајна. Заиста сам уживао, али од јуче нисам могао ништа да урадим на утакмици. Отварам апликацију и она приказује екран за учитавање и након што се потпуно учита апликација се сама затвара. Покушао сам неколико пута, на различитим местима, са вифи-ом или на мојој редовној телефонској мрежи и сваки пут се дешава иста ствар. Молим те поправи ово!
Ова игра је превише стресна! Ја сам медицинска сестра и чак је и ова игра превише. Чини се да се превише обавештења о смртима и задатку предугих редова никада не завршава! Поврх тога, потребно је предуго да се сакупе нацрти за проширење болнице након што сте већ надоградили све јединице! Деинсталирање.
Ово је заиста забавна игра у коју сам уложио превише времена! Као тренутном студенту медицине, ова игра аутоматски привлачи моју пажњу и служи као лепо одвраћање пажње од малог стреса. Догађаји су мој једини проблем, увек ми се чини да ми недостаје регистрација за њих; можда би дужи период регистрације помогао или би нам омогућио да се региструјемо за следећи догађај док траје. Ох, мислим да би рангирање „најбољих болница“ такође требало да се заснива на стопи излечења.
Игра је заиста забавна. Међутим, заглави на захтеву и остаје само на тој страници. Нисам могао да изађем или да дам отказ. Проблем се не може решити ни након што деинсталирам и поново инсталирам. Тако да више не могу да уживам у игри. Стога ће га деинсталирати.
Wheel of Fortune Words Словесни zcm
Тако сјајна игра на коју се лако губи време. Свиђа ми се начин на који нема реклама, лако је зарадити новац и драгуље да би игра била пријатна, али не толико да постаје досадна. Преузмите ову игру за забаву, коју је лако изгубити са стратешким планирањем иза вашег распореда. А од мене
Није лоше, игра пролази време. Графика је одлична. Подсећа ме на тематску болницу. Могло би се уз неколико побољшања. На пример, премештање мајстора у просторе којима је потребно чишћење, можда опције за дизајн просторија? Обука особља како бисте могли да унапредите њихово знање, само генерално више интеракције са особљем, лакши начини за зарађивање дијаманата итд. Све у свему, добра игра
Тако ми се свиђа!! Али.. било би лепо да постоји функција „појачавања“ у прављењу лекова.. Можда ћу потрошити 💰. Хвала вам.
Игра је у реду, али има много кварова, један где пацијент стоји у исто време док хода одбија да оде у рецепцију и собу док не умре. Постоји много лажних обавештења о ресторанима који нису у близини, али су близу. За многе пацијенте обавештење о смрти због грешака и превише тешког прикупљања нацрта без плаћања. Чак и ставите биљку да смањи умирање пацијената, али не изгледа да смањује стопу умирања. Када прикупим довољно новца за ствар, али кажем недовољно.
Ок, ово је заиста забавна игра АЛИ #1 СТВАРНО је тешко напредовати без уливања правог новца у игру. Такође има неких кварова, као што је то што сам набавио кафе да помогнем људима да угуше глад и жеђ, али нико неће улазити у то, не могу да га упослим или било шта друго, некако је бескорисно, а људи желе аутомате за пиће одмах поред на то. Графика је одлична и иначе је забавна.
Волим ову игру. Био сам тако срећан што сам нашао мобилну верзију сличну оној коју играм на рачунару. Разлог за 3 звездице. Превише се руши, замрзава и заостаје. Пречесто ме избацују из игре откако сам почео да играм. Чак сам и трпио лоше проблеме које сам искусио. Ето колико је добра игра. Већ сам достигао 14. ниво. Сматрам да је то једна од најбољих болничких игрица које сам играо на мобилном телефону. Не бих волео да деинсталирам игру. Поправите ове проблеме. Додаћу преостале 2 звездице када се поправи.
Највећи проблем који имам са овом игром је што су ограничења соба прениска... или су цене за нове собе превисоке... проблем је што морате стално да проверавате игру да бисте прикупили своју зараду. Могао бих да будем задовољан нижим приход по пацијенту, али већа граница за складиштење у соби... али овако како је сада... се помало погоршава. Требало ми је више од недељу дана само да добијем собу за психолога јер имам живот и не могу само да сакупљам сваких 15 минута. осим оне добре игре.
Игра је добра, али проблем је што морате стално да отварате апликацију или да се фокусирате на њу дужи временски период само да бисте добили приход. Постаје тако досадно док само прикупљате приход, као да буљите у телефон чекајући да се појави. Било би добро ако имате више прихода док сте ван мреже јер простор за затварање за сваку собу није довољан само. Имаћете само око 3000 за то.
Уживао сам у овој игрици, али мислим да постоји грешка јер када дође посебан пацијент не могу да додирнем реч дијагноза и пошаљем кући. Када сам покушао да поново учитам игру ништа се није десило. Поправите то.
Ову игру је лепо играти, али је веома тешко напредовати. Максимална зарада по соби је само 100 или 200. Изградња собе кошта преко 20 хиљада. Проширење кошта преко 70 хиљада. Ако користим нацрт за надоградњу собе, то само мало повећава зараду, 50, 60 итд. И још ћу морати да се сетим плана да бих проширио болницу коју је тако тешко прикупити. Веома је тешко напредовати у овој игри осим ако та особа није веома слободна да остане на мрежи и прикупља зараду.
Драго ми је што могу да дам 5 звездица јер је то била лепа утакмица. Међутим, то траје толико дуго као када правимо кесе за крв; када пацијенти умру због времена чекања, иако је соба већ попуњена за надоградњу за тај одређени ниво. Такође, зграде, надоградња и проширење су били прескупи. Радујем се бољим ажурирањима у будућности. 🙂
Dream Hospital - Health Care Manager Simulator Simulator dfe
Уживао сам неко време. Ушао сам у ниво 28 или 30 и досадило ми је јер није било нових артикала за куповину (и даље сам имао довољно простора, тако да нисам купио нови болнички део) Само сам зарађивао новац, придружио се догађајима, али сам на крају само избрисао апликацију. Ништа ново што би изазвало интересовање, само заузима простор у мом телефону.
Dream Hospital - Health Care Manager Simulator სიმულაცია sozd
Dream Hospital - Health Care Manager Simulator Simulator aurp
Понекад када изађем из игре и касније у току дана поново уђем, неке од претходних радњи које сам направио нису сачувале. Онда морам поново да купим ствари и чекам још сат времена да се направе.
Волим твоју игру. Али молимо вас да огласе учините опционим ако корисник жели да их гледа. Иритирајуће рекламе ће се одједном приказати док играм игру. Мислим да се аутоматски репродукује сваких 5 минута.
После месец дана играња, дугме „гледај оглас“ више не ради чак ни након поновног инсталирања игре на два различита телефона.
Ова игра је тако близу невероватној. Избрисао сам је само зато што је то кликер игра која вас тера да кликнете на сваки одељак да бисте прикупили свој новац. То је буквално једино што ме је спречило да играм. Није ми се допала идеја да отворим кутије и онда добијем награду за коју морам да гледам рекламу у кутији. То је као да купујете ауто по одређеној цени, а онда вам каже да ће ми дозволити да задржим точкове ако платим додатно.
Одбацио сам звезду, јер сам се толико трудио да задржим укупну стопу излечења. 78% за само 3 дана на нивоу 19. Тако је забавно и изазовно. Али, онда сам схватио да је тај однос бесмислен према репутацији болнице. Нема никакве корелације! Зашто?? То је тако важно за ову игру.
Одлична игра! Било би боље да: 1. Пацијенти иду краћим путем до собе; 2. Област се може проширити; 3. Када се користи глобални појачивач, можемо видети утицај на игру, на пример, у пољу за опис пацијената је написано 10 здравља. Бтв, случајно сам прескочио туторијал за појачивач у фабрици фармацеутских производа. Можете ли ми рећи како да применим појачивач који производи фармацеутска фабрика? Тренутно је користим само за производњу глобалног појачивача. Забавна и симпатична игрица, не досађује вам док је играте, поготово јер смо у карантину, потребна нам је оваква игра и ова игра је веома погодна за убијање досаде и пролаза Осим тога, постоји много опција и чини да се осећате да сте заиста доктор или шеф болнице, Само тако, момци. Добар си у овоме.
Сматрам да је игра веома изазовна и у исто време вам је потребно више дијаманата да проширите своју болницу, што значи да морате да потрошите новац барем да бисте могли одмах да напредујете.
Ово је добра игра, али оно што ме спречава да је волим или да трошим новац на њу су грешке. 1) моје лекарске ординације се замрзну и иако имају дуго чекање, моји пацијенти не улазе и умиру осим ако не ставим ординацију у складиште па је извучем 2) пацијент са 10 поена среће може да уђе у собу в / сат и освеживач ваздуха, посетите доктора са стетоскопом и наочарима за сунце и чим мој пацијент изађе, срећа је истог тренутка 0 и није излечен чак ни биљком на улазу у собе
Мрзим да признам, али ова игра је ГОРЕ. Зашто? То је зато што сам морао да видим неке рекламе сваког минута. То је грозно, видео сам на првом месту да не садржи никакве рекламе осим за ИАП. МОЛИМ ВАС УКЛОНИТЕ ОГЛАСЕ! ИЗЛУЂУЈЕ МЕ!! Ово је ипак добра игра, али не могу више да трпим рекламе!!!
Игра је генерално забавна. Међутим, не свиђа ми се чињеница да је за подизање нивоа потребна вечност и да је зарађивати нацрте за проширење болнице немогуће.
игра је била добра, али не може да се повеже са фацебоок-ом или било којим налогом који може да чува податке игре. молимо вас да побољшате како бисмо могли да користимо на другом уређају без да почнемо изнова. и такође вас молимо да га учините доступним за играње на лаптопу/таблету/ипаду.
Dream Hospital - Health Care Manager Simulator Simulation bjq
игра неће проћи пацијента који треба да се излечи у одређеном времену, са зеленом стрелицом која показује, покушао сам да кликнем ништа, покушао сам да затворим апликацију и вратим се у игру, проблем је и даље исти
Не могу да разбијем касицу у овом догађају, али добра игра
здраво, играо сам неко време и заиста сам уживао, али од последњег ажурирања сада смо изгубили могућност добијања више дијаманата приликом гледања видео снимака зашто? такође немам простора да ставим било шта друго у болницу постоји слободно место које могу да закључам, али ми не дозвољава, такође би било лепо видети када је ваш новац спреман за прикупљање док понекад одем да га прикупим то није пун износ. Заиста бих више уживао у игри ако би се неке од ових ствари поправиле
Игра је забавна и уживам да је играм. Међутим, било би добро додати могућност да се направи више ствари одједном (јер је досадно да чекате 20 минута да се нешто направи када сви огласи за убрзавање нестану и немате драгуља лево) и да бисте могли да видите најболеснију особу на тај начин можете спречити пацијенте да умру у болници. Генерално добра игра
Свиђа ми се сама игра, али не свиђа ми се чињеница да сам добио лек (тачније 9), а онда се појави неколико минута након што је потпуно празна. Онда сам то урадио поново и урадио је исту ствар. Ако се нешто не поправи за 30 дана. Избрисаћу апликацију и рећи свим људима које сам препоручио да набаве иалл апликацију да је избришу.